Duplex putket

Duplex putket

Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava kaikki Duplex putket vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejille & jakelijoiden Duplex putkien Kiinassa. Duplex putket olivat ilmoitukseen

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on Kiina duplex putkien valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yrityksen ja ammatillinen duplex putket viejä ja myyjänä, suhtaudumme aina myönteisesti voit ostaa ja tukku laadukkaita duplex-teräsputket, duplex ruostumattomasta teräksestä, duplex-terästä kela, duplex haponkestävä teräs vyyhtejä tehtaallamme.

Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava kaikki Duplex putket vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejien ja jakelijoiden Duplex putkien Kiinassa. Duplex putket alun perin luotu torjumiseksi korroosion aiheuttamat kloridi kantavien jäähdytysvesiä ja muita aggressiivinen kemiallisen prosessin nesteitä. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.

Luokan ja materiaalia:

2205, 904L, S31803 330, 660, 630, 17-4PH, 631,17-7PH, 2507, F51, S31254 jne.

Pinta-ala: DN15-600 tai kohti customization.

Pakkaus:

Tavallisen vientiluvan pakkaus tai kohti customization.

Tyyppi:

Duplex ruostumaton terästanko, Duplex haponkestävä teräs putki, Duplex ruostumaton teräslevy, Duplex ruostumaton teräslevy, Duplex haponkestävä teräs kela nauhat jne.

Aiheeseen liittyvää hakua: Duplex putki, Duplex Stainless Steel Tubes, Duplex ruostumattomat teräslevyt, duplex haponkestävä teräs coil, duplex haponkestävä teräs coil, Duplex-teräksestä valmistetut, Duplex Stainless Steel Pipe.

Pari:Ruostumaton terästanko kierros Seuraava:Stainless Steel kapillaari Pipe

Tutkimus