337 tutkimusta Carbon Steel ja metalliseos terästuotteiden

- May 05, 2016-

Paikallista aikaa Huhtikuu 26 United States Steel Corporation soveltaa ja kansainvälisen kaupan komissio ja Yhdysvaltojen pyynnön Kiinan hän Bei Iron ja Steel Group, Shanghai Bao Steel Group ja muut 40 Kiinan teräksen yritysten vienti Yhdysvaltoihin hiiliteräksen ja kevytmetallivanteet terästuotteiden arkistoida 337 tutkimuksen ja julkaista pysyvä syrjäytyminen ja kieltotuomiot. Se kestää kansainvälisen kauppakomissio Yhdysvaltojen 30 päivää arvioimaan vetoomuksen ja sitten päättäneet suorittaa tutkimus vai ei. Kerran jälkeen hakemuksen vastauksia epäonnistumaan niin Kiinan terästeollisuuden yrityksille todennäköisesti kohtaamaan kilpailunrajoituksia sakon siitä tutkimuksessa.


United States Steel Corporation edeltäjä perustettiin vuonna 1864, Carnegie Steel Company pääkonttori Yhdysvalloissa suurin integroitu teräsalan yrityksille. Syytetty Kiinan teräksen yritysten ja niiden jälleenmyyjien colluded valvonta hinnat, varkauksia liikesalaisuuksia ja väärä otsikko välttää elinkeinoveroa, mukaisiksi Yhdysvaltain "1930 vuoden vero-oikeudessa" osassa 337 tutkimuksen estää Kiinan terästeollisuuden tuotteita viedään Yhdysvaltojen market.the Yhdysvaltojen Steel Corporation, käyttää kaikkia keinoja taistella reilun kaupan , ja jatkaa läpi polkumyynnin ja tukien vastaisista tapauksista, edistää lainsäädännön täytäntöönpano työhön.

337 tutkimus viittaa Yhdysvaltojen kansainvälisen kauppakomissio voi olla vero-oikeuden 1930 vuodenvaihteen 337 kohdan mukaisesti tutkimuksen vilpillistä toimintaa tuo kauppapakotteilla.


Kaupankäynnin korjaamiseksi bureau chief ilmoitettava osoite ja sanoi 337 tutkimuksessa keskityttiin henkisen omaisuuden oikeuksien rikkominen ja terästuotteiden on suhteellisen kypsä tuotteita, ei ole olemassakaan teollis-ja tekijänoikeuksien riita. Niin sanottu teollis-ja tekijänoikeuksien rikkomisen väitteet eivät perustu tosiasioihin ja toivon, että kansainvälisen kaupan komissio ja Yhdysvaltojen hylkäämään valituksen. United States Steel Corporation Kiinan terästeollisuuden arkistoida 337 tutkimus on perusta Kiinan viennin terästä nousseet voimakkaasti. 2014 alussa Kiinan teräksen viennistä jatkavat kasvuaan, vuoteen 2015 mennessä teräksen viennistä osuus oli enemmän kuin 10 prosenttia yhteensä tuotos.

Aikana kaupan kitkaa ja maailman suurin teräksen tuottaja Kiinan toistaiseksi liikkeen United States Steel Corporation on rohkea ja voimakas toiminta.

Tällä hetkellä Kiinan teräksen tuotanto muodostaa lähes puolet maailman. Kiinan terästeollisuuden viennin syy kansainvälisen polkumyynnin mutta nimissä valittaa tekijänoikeuksien rikkomisen se ensimmäinen tapaus. Johtaja Kiinan Steel Industry Association antaessani lausuntoa ja sanoi, että he järkyttyivät "337 tutkimus" soveltaminen United States Steel Corporation, valvonta tuotos, hinta, forge alkuperää ja ns henkisen omaisuuden oikeuksien rikkomisen maksut perusteella mitään seikkoja ristiriidassa ja toimeen. Siksi siinä toivossa, että Yhdysvaltojen kansainvälisen kaupan komission hylkää valituksen.

Johtaja sanoi, että Kiinan Iron and Steel Association teollisuuden järjestönä aina noudatettava tiukasti Kiinan lait ja monenvälisiä kansainvälisiä toimia sääntöjen mukaisesti.

Korosti, että Kiinan ja Yhdysvaltojen terästeollisuuden jakaa laaja yhteisiä etuja johtaja Kiinan terästeollisuuden samaa vaihtamaan näkemyksiä viestintä, vuoropuhelun ja kuulemisen Yhdysvaltoja tekemään molempia osapuolia voi täysin ja pyrittävä yhdessä säilyttämään markkinoiden järjestys ja vastustaa protektionismia ja yhdessä selviytymään maailmanlaajuinen teräksen ylikapasiteettiongelma.


Pari:Lyhyt esittely 304 ruostumaton teräslevy Seuraava:Kuuma myynti 304 316 raskas seinä Saumaton Stainless Steel Pipe teollisuudelle