”Matkan miten kaikki varrella” kohokohta kansainvälinen teräksen asettelu vahvuus vahvuus

”Kansainvälisen yhteistyön huippukokouksen Forum” avajaiset pidettiin Pekingissä 14 toukokuu. Puhemies Xi Jinping osallistui ja toimittaa pääpuhujana nimeltä ”Building” matkan varrella ”Working Together”. XI Jinping huomautti, että vuonna 2013 Kazakstanissa ja Indonesia ehdotti rakentaa Silkkitie talousvyöhykkeellä ja 2000-luvun merenkulun Silk Road, ”one way” aloite. Neljän vuoden aikana yli 100 maassa ja kansainvälisten järjestöjen on aktiivisesti tukenut ja osallistui rakentamiseen ”toisella puolella tietä”. Tärkeitä päätöslauselmia YK: N yleiskokouksen ja YK: N turvallisuusneuvosto on myös ”one way” rakentamisessa. ”Matkan varrella” rakentaa vähitellen käsite teoiksi, Visio todellisuudeksi, rakentaminen hedelmällistä.


Kiina toimii useiden kansainvälisten rahoitus- ja virastojen tukea ”yksi tapa matkan varrella” hankkeita, kuten sama Kiinan johti Aasian infrastruktuurin investointipankki ja BRICS uusi kehityspankki. Koska alueelliset rahoituslaitos Kiinasta, Aasian infrastruktuurin investointipankin päätoimiala on infrastruktuuri-Aasiassa.


Kiina kasvaa ”one way” varoja tukemaan uutta pääomaa 100 miljardia yuania; samalla kannustaakseen rahoituslaitoksia toteuttamaan RMB merentakaisten sijoitusrahastoalalla asteikon odotetaan noin 300 miljardia yuania. Vuodesta 2014-2016 Kiinan kaupan merkkiin ”yksi puoli matkan varrella” ylitti US 3 triljoonaa dollaria, vaikka Kiina on investoinut yli 50 miljardin dollarin maassa ”matkan varrella”. Kiinalaiset yritykset ovat rakentaneet yli 50 maassa yli 20 maissa talous ja kauppa yhteistoiminta-alueen maan luoda lähes 1,1 miljardia dollaria vero-ja 180000 työpaikkoja.


Valtion yhä enemmän huomiota kehityksen varrella, rauta- ja yritysten on muutettava omaa teknologiaa sopeutua paremmin mennä ulos strategiassa.

    QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png189287219.jpg