Analyysi suorituskyvyn 304 sarjan tuotteet

- May 16, 2016-


304 ruostumaton teräs ovat laajalti käytetty tuottaa ruostumaton teräslevy, ruostumattomasta teräksestä putki, ruostumaton teräs sopiva, ruostumattoman teräksen Baari/sauva ja muut ruostumattomasta teräksestä valmistettuja. Tässä meidän analyysi 304 ruostumattoman teräksen tuotteiden suorituskykyä seuraavasti:


304 ruostumatonta terästä on hyvä raerajakorroo¬siolle vastus suorituskykyä, erinomainen korroosionkestävyys, kylmä työskentely ja leimaamalla suorituskykyä, jota voidaan käyttää lämmön vastus ruostumattomasta teräksestä. Samaan aikaan, tässä teräs - 180℃under edelleen hyvät mekaaniset ominaisuudet kunnossa. Valtion kiinteä ratkaisu plastisuus ja sitkeys terästä kylmä työkyky on hyvä; Kaupungissa hapettava happo ja ilmakehän korroosionkestävyys-, vesi- ja muulla välineellä. Tämän seurauksena 304 ruostumaton teräs putkien tuotanto ja kulutus on suurin, yleisimmin sovelluksenlaajuinen vaikutusalue teräslaatu.


304 ruostumatonta terästä on tehokas kylmä ja kuuma työ, voidaan käyttää erilaisia kylmiä ja lämpimiä työprosessia, ehdot, taonta materiaalit, ruostumatonta terästä sauva, ruostumaton teräslanka, ruostumaton teräslevy, terästä, lanka ja muut metalliteollisuuden tuotteita kuuma käyttölämpötila-900-1180 ℃. kylmä työ on helpompaa, ole erityisiä vaikeuksia, koska kahdenlaisia terästä on helppo olla kylmä kovettuminen , kun kylmä muodonmuutos on liian suuri, on oltava keskellä hehkutus hoito jatkojalostukseen.


1. lämpökäsittely


304 ruostumatonta terästä putki kiinteä ratkaisu Käsittelylämpötilan 1080-1100 ℃, jäähdytysveden tai ilman jäähdytystä. Kylmä väli hehkutus lämpötila yli 850-970 ℃, lämmön säilyttäminen vettä tietyn ajan kuluttua Jälkeen kiinteä ratkaisu hoito järjestöjen austeniittinen teräs on joskus myös pienen määrän ferriittiä.


2. Weld


304 ruostumaton putki hillitä Carbiden sademäärä, kun hitsaus, hitsausta käyttää yleisiä menetelmiä. Manuaalinen valokaaren hitsaus, carbon 0,04 % - 0,04 % ohut osan kokoa 304 ruostumatonta terästä voidaan hyväksyä 002 elektrodi eivät tuota välinen kiteinen korroosiota taipumus hitsauksen, paksu jakson jälkeen, pitää toisiinsa rakeinen korroosiota vastarintaa kun hitsaus-, lämpökäsittely hitsauksen jälkeen ja ilman lämpökäsittelyä, tarvetta olisi muutettava Austeniittinen ruostumaton teräs 304 L ruostumatonta terästä tai vakaa.


3. kylmä muodostaa suorituskykyä


304 ruostumatonta terästä ohut levy hakuprosessin käytetään usein kylmä muodostavat toimintaa. Kylmä muodostavat suorituskyky on tasainen muoto ja tuotos toimenpiteen tärkeitä teknisiä indikaattoreita. Kylmä muodostavat tekijöistä, jotka vaikuttavat 304 ruostumatonta terästä on enemmän, on myös hyvin monimutkainen. Sen Metallografia tekijä on pääasiassa seurausta teräksen koostumuksesta, eli suhde kromia ja nikkeliä vastaavan tavanomaisen vetolujuus ominaisuudet venymä indeksi on tärkeää kuvaamista. Saadakseen hyvän kylmä muodostavien suorituskykyä, olisi valvottava kromia ja nikkeliä vastaava erilaisissa teräksen suhde.


4. sovellus


Laitteita käytetään elintarvikkeissa, se ovat myös yleisesti käyttää yleensä kemialliset laitteet, atomienergiajärjestön teollisuus osat, jne. Sopii syvä piirustuksen osia ja happo putki, kontti, jne. Ajoneuvojen Autonosat laatikot, Kodinkoneet käyttävät tätä materiaalia. Se on Austeniittinen ruostumaton terästuotanto ja kulutus terästä, eniten käytetty tuotannossa ohutseinäisiä, happo putki ja osia, jne. Usein myös kromia ja nikkeliä ruostumattoman teräksen ja ruostumattoman teräksen hitsaus siemenkodat, ei magneettinen osia ja komponentteja, kylmässä ympäristössä.

Pari:Käyttöönotto 4501 Duplex-terästä arkki UNS S32760 Fi 1.4501 Seuraava:Lyhyt esittely 304 ruostumaton teräslevy