Lyhyt esittely 304 ruostumaton teräslevy

- May 11, 2016-


304 ruostumatonta teräslevy laaja soveltaminen, hyvä korroosionkestävyys, lämmönkestävyys, alhaisen lämpötilan lujuus ja mekaaniset ominaisuudet; Leimaamalla, taivutus kuten hyvä kuuma työkyky, ole lämpökäsittely karkaisu ilmiö (ei magneettisten, avulla lämpötila - 196 ° C)


304L ruostumatonta terästä lautanen hitsauksen jälkeen tai poistaa stressiä, se on hyvä kestävyys viljan rajan korroosionkestävyys; Edellyttäen ilman lämpökäsittelyä se myös pitää hyvää korroosionkestävyyttä lämpötila - 196 ° C 800 ° c.


Mukaan teräslaadun ominaisuudet voidaan jakaa viiteen luokkaan: austeniitin, austeniittis - Silitysrauta, Silitysrauta viljaa ja martensite tyyppi, erkautuskarkaisu. Vaatimukset kestää oksaalihappoa, rikkihappo, rauta sulfaatti, nitraatti, typpihappoa, fluorivetyhappoa, rikkihappo, kupari sulfaatti, fosforihappoa, muurahaishappo, etikkahappoa, jne kaikenlaisia happo korroosio, laajalti käytetty kemikaali, ravinnon, lääke, paperinvalmistusaineet, öljy ja atomienergiajärjestön teollisuus, rakentaminen, Keittiövälineet, astiat, autojen, kodinkoneiden kaikenlaisia varaosia.


Ruostumattomalle teräspinnalle kilpi on sileä, korkea plastisuus, sitkeys ja mekaaninen lujuus, happoja ja emäksiä korroosion kaasu-, ratkaisu- ja muissa tiedotusvälineissä. On eräänlainen seosterästä ei ole helppo ruostetta, mutta ehdottomasti ei ruostu.

‍‍

Tekee menetelmän mukaisesti 304 ruostumaton teräslevy voi jakaa kahdenlaisia kuuma liikkuvan ja kylmävalssaamon, kuten 0,02 4 mm paksuus ohut kylmä valssatut levy ja vaimennuslevy 4.5-100 mm.


Sen varmistamiseksi, että kaikenlaisia RST levy voimaa, vetolujuus, venymä ja kovuus ja muut mekaaniset ominaisuudet ovat vaatimusten mukaisia ennen toimituksen teräs hehkutus, kiinteä ratkaisu hoidon jälkeen ja ikääntyminen hoito lämpökäsittely.


304 ruostumaton teräs levyn pinta on kaunis ja mahdollisuus käyttää monipuolistamista, joka on monia suorituskyky kuten hyvä korroosion kestävä kehitys pitkän kestävä kuin tavallinen teräksen korkea lujuus ja hyvä mahdollisuus käyttää ohut levy, hapettumista kestää korkeita lämpötiloja ja erittäin luja ja näin saada tulta normaalissa lämpötilassa jalostukseen, eli helppo muovi käsittely , yksinkertainen huolto perustaa ei pintakäsittely, puhdas ja erittäin kiillotettu hyvä hitsaamista.

Pari:Analyysi suorituskyvyn 304 sarjan tuotteet Seuraava:337 tutkimusta Carbon Steel ja metalliseos terästuotteiden