Rauta- ja terästeollisuus sulautumat ja yritysostot nopeutuvat

Hyödykemarkkinoiden mustahinnat hidastuvat vaikeaksi estää suuret kotimaiset teräsyritykset tuotantokapasiteettiin, fuusioihin ja reorganisointiin. Tiistaina Guangzhou Daily toimittaja sai tietää useista rauta- ja terästeollisuuden yrityksistä, kun Baosteel, Wuhan Iron and Steel sulautuivat useita rauta- ja terästeollisuuden yrityksiä valmistaen useita rakenneuudistuksia: yksi Anshanin rauta- ja teräsryhmästä osallistua Northeast Special Steel -ryhmän rakennemuutokseen, 51%. Ja Northeast Special Steel Group harkitsemaan Fushun-erikoisteräksen tulevaisuutta luotettavaksi kokonaislistalle. Kun teräksen hinnat laskivat edelleen, A-osakkeet ovat edelleen laskussa.


Toimialalähteistä, Northeast Special Steel aikoo maksaa täyden velan, seuraava erä tietyn määrän vakuudettomien velkojen takaisinmaksamista varten, enemmän kuin vakuudettomien saatavien määrä, mukaan lukien julkisen osakeannin joukkovelkakirjalainat, on velka-pääoman vaihtotarjous. Reorganisaatiosuunnitelmasta on vielä epävarmuutta.


Toimielimet: lyhyen aikavälin keskittyminen uudelleenorganisointimahdollisuuksiin


Tämän yhdeksännen Kiinan kansainvälisen rauta- ja teräsalan konferenssin avajaisissa teollisuus- ja teollisuusministeri Xin Guobin sanoi, että meidän on aktiivisesti ratkaistava teräksen ylimääräinen kapasiteetti ja nopeutettava terästeollisuuden muutosta ja parantamista. Teollisuus uskoo tulevaisuuden toimialan optimointiprosessin, tuotannon, sulautumisen ja uudelleenjärjestelyn olevan alan kehityssuunta.

Baodong Group pääjohtaja Chen Derong uskoo, että Kiinan terästeollisuus uusi kierros fuusioiden ja yritysostojen aikataulu on avattu. Teollisuus järjestää uudelleen yrityskauppojen bannerin saavuttaakseen ottelun teollisuuden mittakaavan ja organisatorisen rakenteen sekä valtion omistamat terästeollisuusyritykset, joilla on yhdistetty omistusuudistus yhdistettynä. Valtion omistamaa pääomaa tulevassa terästeollisuudessa vähennetään edelleen valtion omistamien osakkeiden vähentämisellä ja valtion omistamien terästeollisuusyritysten omistusuudistuksen myötä. Valtion omistaman pääoman jatkuva vähentäminen auttaa teollisuutta säilyttämään rationaalisuuden täydessä kilpailussa ja lisäämään edelleen teollisuuden tehokkuutta.


Guangzhou Daily reportteri oppinut, että rauta-ja terästeollisuuden yritysten sulautuminen ja uudelleenorganisointi tiellä ei ole yön yli, Shougang ja Hebei rauta ja teräs viime vuonna yhteinen johtuu erilaisista ongelmista ja loukkaantunut. Mutta yleisen suuntauksen sulautuminen ja uudelleenjärjestely on asetettu, markkinatoimistojen odotetaan edelleen organisoivan eri rakenneuudistustyypit: odotetaan 5-8 vuotta myöhemmin, että nykyiset kotimaiset rauta- ja teräsyritykset sulautuvat 10 suureen teolliseen ryhmiä.


Sulautumis- ja uudelleenjärjestelyn odotuksissa, pitkään "karhumarkkinoilla", teräslevyinvestointien A-osakkeiden viimeaikainen lasku on parantunut. Wanlian Securities analyytikot suosittelevat vähittäisasiakkaita keskittymään terästeollisuuden varastojen lyhyen aikavälin rakenneuudistuksiin ja keskitason sijoitusmahdollisuuksiin.