Li Yiren: Miten toteuttaa älykäs päivityksen Kiinan rauta-ja terästeollisuuden

Viimeisten 100 vuoden aikana teräsmateriaaleista on maailman eniten käytetty, välttämätön toimiva rakenteellisia materiaaleja, on edelleen metal materiaali sisällä kaikkein kustannustehokkain, yleisimmin käytetty pitkän ajan säilyy tällainen asema. ”Made in China 2025” täytäntöönpanoa, Kiinan laitteet teollisuus voisi asteittain high-end tasolla, mutta myös erottamattomia vahvaa tukea teräsmateriaaleista ja laadunvarmistukseen.


Tässä on kysymys, miten perinteisen terästeollisuuden osaksi laitteita valmistavan teollisuuden trendi sopeutua laitteita valmistavan teollisuuden parantaa laatua teräksen kysyntää, joka on terästeollisuus älykäs high-end tasolle valmistus on ensin ratkaistava ongelma

    

Viime vuosikymmeninä Kiinan raudan ja teräksen tuotanto on saavuttanut nopean kehityksen uudistuksen aloittamisen ja vuosituotanto on kymmeniä miljoonia tonnia terästä vähään 30 vuotta, ja nyt vuosituotanto on yli 800 miljoonaa tonnia. Vaikka se on ”to tuotantokapasiteetti” aikakausi, mutta tulevaisuudessa, rauta- ja terästeollisuuden jatkossakin päivittää koko kansallisen taloudellisen rakenteen, erityisesti laitteita valmistavan teollisuuden korkea pelata on tärkeä rooli.
Tietoja meistä


Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava varten kaikki putkien, teräslevy, teräksen Baari & Putkien liitososien vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejille & jakelijat ruostumattomasta teräksestä putki, ruostumaton terästanko & ruostumattomasta teräksestä Kiinassa. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.


Jos sinulla on tarkoitus ymmärtää meitä, niin soita se pian.


 Tel: + 86 029 89306039

Faksi: 029-89306039


6359427050850900556823992.png微信图片_20170515161444 - 副本.jpg