Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen

- Aug 18, 2016-

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen

Yksityiskohtainen kuvaus


Huitong Special Steel Co, Ltd on Kiina ruostumatonta terästä nauhat valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yrityksen Ammattimaiseen ruostumattoman teräksen nauhat viejä ja myyjänä suhtaudumme aina myönteisesti voit ostaa ja tukku korkealuokkaista ruostumatonta terästä nauhat, ruostumaton teräs bändi, ruostumaton teräs hihna, ruostumaton teräs roll, ss nauhat tehtaallamme.

Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava kaikki ruostumatonta terästä nauhat vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejien ja jakelijoiden ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen Kiinassa. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.

Luokan ja laatua:

Austeniittiset: 201, 301, 302, 304, 304 L, 309, 310, 305, 316, 316 L 321.

Ferriittiset: 430, 430li, 434, 444.

Duplex: 2304 2205, 2507.

Martensiittiset: 410 440A.

Sademäärä karkaisu arvosanoja: A286, olen 350.

Erittely:

Paksuus: 0,15-3 mm.

Leveys: 18-100mm tai pohja ostajan vaatimus.

Pinta ja viimeistely:

2b, BA, HL, kiillotettu, peili, 8K, NO.1 NO.4, laser, PVC-pinnoite pinnoite jne

Sovelluksesta ja käyttö:

Ruostumaton teräs vyö on yleisesti käytetty auto-sovelluksen teollisesti, arkkitehtuuri, tie-ja vesirakennus jne.

Paketti:

Tavallisen vientiluvan pakkaus tai tai kohti customization.

Ominaisuudet: Pakkaamisessa, testaus, nauhat pinnoitteet.

Liittyvät haku: muiden ruostumattomien, muut ruostumattomien terästen, terästä, ruostumatonta, ruostumaton teräs bändi, ruostumaton teräs hihna, ruostumaton teräs roll, SS nauhat.

Hot Tunnisteet: ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen, ruostumatonta terästä nauhat, ruostumaton teräs bändi, ruostumaton teräs hihna, ruostumaton teräs roll, ss nauhat, Kiina toimittaja, valmistaja, factory, viejä, myyjä, yritys, tukku, ostaa paras, korkea laatu

Kuvia


Klikkaa tästä

Ota yhteyttä

Pari:BW ruostumattomasta teräksestä valmistettujen putkien liitos Seuraava:Hot myynti ruostumatonta terästä SUS304L Bar Kiina