Teräksen tuotantokapasiteetti on päättynyt yli puolet vuodesta

Mukaan National Development and Reform Commission virallinen verkkosivusto uutiset, vuonna 2017, teräs ja hiili työskennellä

jatkavat ja ovat saavuttaneet myönteisiä tuloksia. Tähän mennessä maa, joka on 31,7 miljoonaa tonnia teräksen tuotantokapasiteettia, on suorittanut 63,4 prosentin vuotuisen tehtävän; yhteensä 68,97 miljoonaa tonnia hiilen tuotantokapasiteettia, on täyttänyt 46 prosenttia vuotuisesta tehtävästä. Teräksen ja kivihiilen jatkuva parantaminen tuotantokapasiteetilla, talouden rakenteen optimoinnilla ja vanhan ja uuden kineettisen energian muutoksella saavutetaan positiivisia tuloksia vähitellen, mikä korostaa suorituskykyä: ensinnäkin yritysten toiminnan tehokkuuden parantaminen merkittävästi. Ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna, rauta-ja terästeollisuus ry jäsenyritys voitot samasta ajanjaksosta viime vuonna tappio 8,75 miljardia yuania voittoa 2328000000 yuania; Toinen on sosiaaliturvamaksujen alentaminen. Koska maaliskuun lopussa, Shanxi maakunnassa, kumulatiiviset jälkikäteen palkat kuin vuoden 2016 lopussa alas 58,4%; kertynyt sosiaalivakuutus kuin vuoden 2016 loppuun mennessä laski 10,8%; kolmas on teollisen rakenteen optimointi ja parantaminen. Korkealaatuinen tuotantokapasiteetti johtavan roolin teollisessa uudistamisessa; Neljänneksi markkinakilpailujen tilaus parani merkittävästi. Taaksepäin laittomien rakennusprojektien poistamisen avulla puhdistetaan ja toteutetaan kolme erityistoimintaa ja luodaan entistä selkeämpi markkinaympäristö.

Kehitys- ja uudistuskomissio totesi, että rauta- ja terästeollisuus pyrkii edistämään aktiivisesti työtä paitsi edistää elpymistä ja parantaa tehokkuutta sekä parantaa yritysten ja sosiaalista luottamusta, mutta myös koko yhteiskunta edistää rakenteellisen uudistuksen yksimielisyys.

QR$6D%AA`@GP6A~_N4Q$}A0.png