Teräksen tuotantokapasiteetti on tullut ratkaisevalla kaudella

Kehitys ja uudistus komissiolle, teollisuus ja kauppa, yhdessä muiden ministeriöiden yhteinen kokous jäsen yksikköä, tehostettava koordinaatiota, kiinnitä huomiota tehtäväkseen edistää täytäntöönpanoa Komission, CPC Keski-komitea ja valtioneuvoston päätöksentekojärjestelmä, kehittäminen ja uudistaminen komissiolle, tehdä hyvää työtä vuosittain tehtävän tavoitteet hajoaminen ja keskittyä alueen ylikapasiteetin ratkaisemiseksi täytäntöönpanon. Tällä hetkellä tänä vuonna alentamista raudan ja teräksen hiili tuotantokapasiteetti on pantu täysimääräisesti täytäntöön asiaa yrityksille, laitteet ja kaivostoiminnan pääsevänsä merkeissä.


Jopa nyt, tänä vuonna maa pois teräksen tuotantokapasiteetti 31,7 miljoonaa tonnia vuosittain tehtävän 63,4 prosenttia; yhteensä 68.97 miljoonaa tonnia pois hiilen tuotantokapasiteetti 46 % vuosittain tehtävän suorittamiseen. Olisi huomattava, että teräksen tuotannon kapasiteetin tietoihin ei sisälly laitonta ”maa teräs” kapasiteetti. ”Maan teräs” alueella on periaatteessa valmis perusteellisen tutkimuksen, tutkimuksessa todettiin, että ”strip teräs” tuotantokapasiteetti on lopetettu, teräksen markkinoilla, jotta has edelleen parantaa. Tällä hetkellä olemme vahvistamalla valvontaa ja tarkastamista viimeistään kesäkuun 30 ennen täydellistä kieltämistä ”maa teräs”.


Mukaisesti valtioneuvoston, käyttöönoton tämän vuoden tammikuussa rauta- ja terästeollisuuden ylikapasiteettia ja vaikeuksia kehittämisessä ministeriöiden yhteinen kokous koostuu 12 tarkastusryhmien meni 30 maakuntien ( autonomisten alueiden ja kuntien) ja Xinjiangin tuotanto- ja rakennusalan Corps erityisiä tarkastuksia 228 rauta- ja yritysten, 150 hiilikaivosten.


Meng Wei sanoi, että tarkastuksen tilanteesta 2016 maan 400 kuutiometriä ja alla masuunin 39, takana Silitysrauta tuotantokapasiteetti 6.77 miljoonaa tonnia, 30 tonnia ja alle converter ja valokaariuunissa 71, takana tuotanto kapasiteetti on myönnetyn 10,96 miljoonan tonnia. Suljettu noin 300000 tonnia kokoa pienempi pieni hiilikaivoksessa noin 1500 takana hiilen tuotantokapasiteetti on 120 miljoonaa tonnia. 2016 rauta- ja terästeollisuuden poistaa taaksepäin erityistä toiminnan löytyi taaksepäin teräksen tuotantokapasiteettia, on purettu tai suljettu tarpeen mukaan. suljetaan ja määräaika pois luokan hiilikaivoksissa, on pantu täytäntöön, koska pakko sulkea.


Kun otetaan huomioon Kiinan teräksen ”tuotantokapasiteetti” on tullut uuteen vaiheeseen yleistä painetta vähitellen helpottaa ylikapasiteettia, rakenteelliset ristiriidat tullut yhä merkittävämpi. Tämän vuoksi Zhou Jianqi ehdotti, että tulevaisuudessa ”kapasiteetilla” politiikan laimentaa ”määrä” indikaattoreita, läpi tiukkoja ympäristönsuojelu poistamiseksi noudattamatta tuotantokapasiteetti ja tehotonta tuotantokapasiteettia; viittaus kansainväliseen edistyksellisten toimintamallien yhdistettynä pitkälle yritysten Kiinan päästötason tekniikka parantaa rauta ja teräs yrityksiä intensiivinen tiloissa ja teollisuuden vaativissa osissa rauta ja teräs yrityksiä, pääasiassa epäpuhtauksien vastuuvapauden standardeja; vahvistaa kannustimia, jotta rauta ja teräs yrityksiä saavuttamaan puhtaita päästöt.


   

    6359427050850900556823992.png

车间外景.JPG

Tietoja meistä


Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava varten kaikki putkien, teräslevy, teräksen Baari & Putkien liitososien vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejille & jakelijat ruostumattomasta teräksestä putki, ruostumaton terästanko & ruostumattomasta teräksestä Kiinassa. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.


Jos sinulla on tarkoitus ymmärtää meitä, niin soita se pian.
Tel: + 86 029 89306039

Faksi: 029-89306039