Precision putki

Precision putki
Keskustele nyt
Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on kuuluisa Kiinan tarkkuus putki valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yrityksen ja ammatillinen tarkkuus putki viejä ja myyjänä suhtaudumme aina myönteisesti voit ostaa ja tukku laadukkaita saumattomien teräsputkien precision steel tube, tarkkuus saumaton steel putkien tarkkuuden saumattomien teräsputkien tehtaallamme.

Htongsteel on tullut keskitetty ratkaisu johtava sinun tarkkuutta putket vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejien ja jakelijoiden tarkkuusputket Kiinassa. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.

Tuotteet:

Austeniittisten ruostumattomien terästen

Duplex-teräkset

Nikkeliseosta

Htongsteel on tuottanut tarkkuusputket toimitetaan kylmä piirretyt, maaperän, erittäin kiillotettu tai kirkas pinta, riippuen koosta ja seinämän paksuus.

Erittely:

Ulkopuolella diameter0.5-50,8 mm (0.0197-2.)

Seinään thickness0.10-3 mm (0.0039-0.118 tässä.)

Siirry Ohutseinämäinen tarkkuusputket

koko range:

Ulkopuolella diameter0.787 130 mm (0.031-5.)

Seinään thickness0.254-19.05 mm (0.010-0.750 tässä.)

Aiheeseen liittyvää hakua: Saumattomat teräsputket, tarkkuus saumaton teräsputki tarkkuus teräksen tarkkuus, putki, tarkkuuden saumattomien teräsputkien tarkkuusputket, saumattomien putkien.

Tutkimus