Ruostumaton teräsputki

Ruostumaton teräsputki

Ristiliittimiä kutsutaan myös 4-suuntaisista liittimistä. Jos haaran viiva kulkee kokonaan tieen läpi, asennus tulee ristin. Ristillä on yksi sisääntulo ja kolme pistorasiaa tai päinvastoin. Niissä on usein liuotinhitsauspäät tai naaraspuoliset kierteiset päät. Cross-varusteet voivat tuottaa valtavan määrän ...

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ristiliittimiä kutsutaan myös 4-suuntaisista liittimistä. Jos haaran viiva kulkee kokonaan tieen läpi, asennus tulee ristin. Ristillä on yksi sisääntulo ja kolme pistorasiaa tai päinvastoin. Niissä on usein liuotinhitsauspäät tai naaraspuoliset kierteiset päät.


Ristiliitännät voivat tuottaa valtavaa määrää painetta putkeen lämpötilan muuttuessa, koska ne ovat neljän liitäntäpisteen keskellä. T-paita on tasaisempi kuin risti, sillä tee käyttäytyy kuin kolmijalkainen jakkara, kun taas risti käyttäytyy kuin nelijalkainen jakkara. (Geometrisesti "kaikki kolme ei-kolinearista pistettä määrittelevät tason", joten kolme jalkaa ovat luonnostaan stabiileja.) Ristit ovat yleisiä palonsammutusjärjestelmissä, joissa lämpölaajenemisen aiheuttamat jännitykset eivät yleensä ole ongelma, mutta eivät vesijohtovälineitä ylimääräisiä kustannuksia verrattuna kahden tees.


Huitongsteel on noussut yhdeksi ratkaisuksi johtavaan toimittajaan kaikkiin putken ristikkäisiin vaatimuksiin. Olemme yksi Kiinan suurimmista putkireunojen viejistä ja jakelijoista. Tuotteitamme on käytetty laajasti monilla aloilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Jokainen osasto on täydellisessä hallinnassa ja täysin automatisoituna tuotannossa tarjoamaan asiakkaillemme parasta laatutuotteita ja nopeita palveluita.

Koko:

Saumaton: 1/2 "-24", Hitsattu: 24 "-96"

Paksuus: SCH10-XXS


Stainless Steel Pipe Fitting CrossPari:Hot Selling Low Price 431 Ruostumaton teräslevy / arkki Seuraava:Paksu seinän ruostumaton teräsputki

Tutkimus