Ruostumaton teräslaippa WN, SO, RF, BL

Ruostumaton teräslaippa WN, SO, RF, BL

Laipaa kutsutaan myös laipan tai laipan. Laippa on osa, joka yhdistää putken putkeen ja on liitetty putken päähän. Laipassa on reikiä, ja pultit tekevät kaksi laippaa tiukasti kytketyiksi. Laippa on tiivistetty tyynyillä. Laippajakoinen kierreliitin (lankaliitin) laippa ja hitsattu laippa.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

304 ja 316 ruostumattomasta teräksestä valmistettujen laippojen monenlaisia ja kokoja. Valitse ruostumattomasta putkistosta, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kattoluukun laipasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta sokeasta laipasta, ruostumattomasta teräksestä valmistetuista laipoista, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta slip-levystä laippoihin, kohotetuista kasvopäällystyslaipoista, kohotetuista päistä, kierteistä laippoista, kohotetut kasvot liukuvat laipat. Meillä on myös rauta-laippojen ja tiivisteiden sarja eri materiaaleista, kuten kumista, ei-asbestista ja teflonista. Ruostumattomat teräslaipat.


Standardi :

ASTM A182 / A182M - 18 FI 1092 .....

Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Tyypit:

Weld Kaula - Slip-On - Socket Weld - Kierteitetyt - Sokea - RTJ - Lap Joint - Back-Up - Reducing - Orifice ..


koot:

1/2 "- 36" + Poraukset: S / 5s - XXS


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

painearvot:

150 lb, 300 lb, 1500 lb ja 2500 lb tai 10 bar, 15 bar, 25 bar, 40 bar, 64 bar, 100 bar ja 150 bar.


Stainless Steel Flange WN , SO , RF , BL

Saatavilla on erilaisia laipoista, riippuen rakenteellisten ominaisuuksien tyypistä. Seuraavassa ovat putkistossa yleensä käytettävät laipatyypit. Nämä laipat ovat saatavana eri päin, kuten korotettu pinta, tasainen pinta, rengas yhteinen kasvot jne.


Pari:310 ruostumattoman teräksen Baari Seuraava:Ruostumaton teräslevy 2B viimeistely

Tutkimus