Musta ruostumaton teräslevy hehkutettu

Musta ruostumaton teräslevy hehkutettu

Musta ruostumaton teräslevy hehkutetaan, mikä on eräänlainen lämpökäsittely, itse asiassa suurin osa ruostumattomasta teräksestä valmistetusta levylevystä on mustaa sen jälkeen, kun se on valmistettu, se on parempi tarkastella ratkaisua ja peittausta, ja kylmävalssattu ruostumaton teräslevy on kirkas, koska pinta on on 2B: n viimeistely.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

2 B pinnan kylmävalssaus lämpökäsittelyn, peittauksen jälkeen ja sitten viimeistely valssaamalla, jotta pinta olisi kohtalainen kirkas henkilö. Koska pinta on sileä, helppo jauhaa uudelleen, tee pinta kirkkaammaksi, laaja valikoima käyttötarkoituksia, kuten astiat, rakennusmateriaalit ja niin edelleen. Pintakäsittelyn käyttö mekaanisten ominaisuuksien parantamiseksi, lähes kaikki käyttötarkoitukset.


Black Stainless Steel Plate Annealed


Jos tarvitset mustaa ruostumatonta teräslevyä, ota yhteyttä meihin vahvistaaksemme yksityiskohdat, on syytä kirjoittaa sopimusteksti vahvistaaksesi kaikki yksityiskohdat, koska on vain vähän asiakkaita ostamaan musta ruostumaton teräslevy, se on eräänlainen ruostumaton teräslevy harvoin markkinoilla, ja tarvitsevat enemmän prosessia vaatimuksenne täyttämiseksi.Black Stainless Steel Plate Annealed


Ruostumattoman teräksen tuotannon vähentämiseksi tai poistamiseksi kaikenlaisia epätasainen ilmiö teräksessä on ottanut joukon tärkeitä toimenpiteitä teräksen korroosionkestävyyden parantamiseksi.


Olet tervetullut lähettämään kyselyn, parhaat tarjoukset ja tekniset tiedot lähetetään sinulle pian!

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä meihin!

Puh: +86 029 84510010

Sähköposti: info@sxht-group.com

Mobile / WhatsApp / Wechat: +86 1389 1997 186

Pari:2 X 5 316 Ruostumaton teräsputki Seuraava:ASTM A240 316 6 X 6 Ruostumaton teräslevy HR

Tutkimus