Cross

Cross

Rajat varusteet kutsutaan myös 4-way varusteet. Jos oikoradan kulkee täysin tee, asentaminen muuttuu ristiksi. Risti on yksi tulo ja kolme myyntipisteistä tai varapuheenjohtaja jae. Heillä on usein niin

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on kuuluisa Kiinan rajat valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yritys ja ammattilaisena viejä ja myyjä suhtaudumme aina myönteisesti voit ostaa ja tukku laadukkaita putki rajat, 4 tavalla rajat sopiva, cross sopiva, 4 tavalla rajat putkien asentamisesta tehtaallamme.

Rajat varusteet kutsutaan myös 4-way varusteet. Jos oikoradan kulkee täysin tee, asentaminen muuttuu ristiksi. Risti on yksi tulo ja kolme myyntipisteistä tai varapuheenjohtaja jae. Ne ovat usein liuotin hitsattu socket päättyy tai naisten kierrepäätä.

Rajat varusteet luoda valtavasti stressiä putken lämpötilan muuttuessa, koska ne ovat keskellä neljä yhteyspistettä. Tee on tukevampi kuin rajat, tee käyttäytyy kolmijalkainen jakkara risti käyttäytyy nelijalkainen jakkara. (Geometrisesti, "3-samansuuntaisista pistettä määrittää kone" näin 3 jalat ovat luonnostaan vakaa.) Ristit ovat yleisiä palo sprinklerijärjestelmät, jossa korostaa aiheuttama lämpölaajeneminen ei ole yleensä ongelma, mutta ei vesi-, koska niiden ylimääräiset kustannukset verrattuna käyttämällä kahden tees.

Htongsteel on noussut yhden luukun ratkaisu johtava teidän putki ylittää vaatimukset. Olemme yksi suurimmista viejille ja jakelijoiden putken rajat Kiinassa. Meidän tuotteet ovat laajalti käytössä monilla aloilla kotimaassa ja ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotantolinja siten, että parhaita laatutuotteita ja kehote Palvelut asiakkaillemme.

Pinta-ala:

Seamless: 1/2"- 24", hitsattu: 24"- 96"

Paksuus:

SCH10 XXS

Materiaalit:

Hiiliteräs: ASTM A234 WPB, A234 WPC, A420 WPL6.

Ruostumaton teräs: ASTM A403 WP304, 304L 316, 316L 321.

Seosterästä: ASTM A234 WP12 WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Standardi:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Liittyvät haku: putki cross, 4 tavalla rajat sopiva rajat sopiva, 4 tavalla rajat putkien asentamisesta.

Pari:Lyhentäjällä Seuraava:Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen tankojen

Tutkimus