Laippa

Laippa

Laipat ovat yleensä käytetään, kun tarvitaan yhteys venttiilit, in-line-välineitä ja/tai yhteyden laitteiden suuttimet. Laippaliittimillä liittyy yleensä painamalla kaksi pinnat on j

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on kuuluisa Kiinan laipan valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yrityksen ja ammatillinen laippa viejä ja myyjä ovat aina tyytyväinen voit ostaa ja tukku laadukkaita laipat, teräksen laippa, pipe sopiva laippa, hiiliteräksen laippa, ruostumaton teräs laipat meidän tehtaalta.

Laipat ovat yleensä käytetään, kun tarvitaan yhteys venttiilit, in-line-välineitä ja/tai yhteyden laitteiden suuttimet. Laippaliittimillä liittyy yleensä painamalla kaksi pintoihin tiukasti yhteen kierteittää ahmaista, kiilat, pihdit tai muut keinot, joilla korkea puristuslujuus voimia. [16] usein estää vuodot laippojen väliin on asennettu tiiviste, pakkaus tai o-rengas, mutta joskus on mahdollista käyttää vain erikois tai ei mitään, jos Aseta liimattavat pinnat on juuri muodostettu. Laipat on suunniteltu seuraavia paineluokat: 150 lb, 300 lb, 400 lb, 600 lb, 900 lb, 1500 lb ja 2500 lb tai 10 Bar, 15Bar, 25Bar, 40Bar, 64Bar, 100Bar ja 150 Bar. Eri laipat on saatavilla, niiden rakenteen on tarkkailemiseen. Seuraavanlaisia laippojen käytetään yleensä putkisto. Nämä laipat on saatavana eri päin kuin esille kasvot, tasainen kasvot, ring yhteinen face jne.

Laippatyyppisten ovat kuten alla:

Slip laipat umpilaipat kierros yhteinen laipat, hitsaus kaulan laipat, levy laippa, Socket welding laippoja, Threaded laipat.

Slip On laippojen lipesi putkeen ja sitten hitsaamalla sekä sisällä että ulkona riittävästi voimaa ja estää vuodot. Tämä laippa käytetään sijaan hitsin kaulaa monet käyttäjät sen alhaisempi hinta ja se, että se vaatii vähemmän tarkkuutta, kun leikkaus putken pituus.

Umpilaipat ei ole häiriötä ja käytetään sammuttaa putkistoa tai vasalli avaaminen. Sen muotoilu mahdollistaa vasalli tai putkiston tarkastuksen tarkoitukseen. Voidaan toimittaa, tai ilman navat valmistajan valinnan.

Hitsata kaulan laipat tarkoituksena on liittää putkistoa butt hitsaus. Ne ovat kalliita, koska sen pitkä kaula, mutta on suositaan suuria jännityksiä putkeen vähentää stressi sovelluksissa. Kaulan tai napa, välittää stressiä pitoisuus tyvestä laippa. Paksuus: n Hub seinämän paksuus on butt hitsin asteittain on tärkeä vahvistus laippa. Turbulenssi ja eroosio pienentynyt vastaavia kantoi koko putken ja laipan.

Socket laipat muistuttavat luistaa laipat pääpiirteittäin mutta kantoi vasta kyllästynyt hyväksyä putkea. Loput kantoi halkaisija on sama kuin sisällä halkaisijan päähän. Pienahitsin keskitin laippa pitää laippa putken. Valinnainen väli-weld voidaan soveltaa korkea stressi sovelluksissa. Sen suurin käyttö on korkea paine järjestelmän kuten hydraulinen ja höyry linjat.

Kierros yhteinen laippa on taas samanlainen slip laippa, mutta se on säde kantoi ja laippa kasvot mahtuu kierros kanta lopulta risteyksessä. Tynkä loppuun kasvot muodostaa Laipan tiiviste kasvot. Sen sovellukset ovat, jossa osa putkistot täytyy nopeasti poistettavissa helposti tarkastus tai vaihto.

Luokan ja materiaali

ASTM A182 F304, F304L, F316, F316L, F321, F347, 316, 316 L 321, 310S, 904 L, S31803, F51.

Laippatyyppisten

Slip laipat umpilaipat kierros yhteinen laipat, hitsaus kaulan laipat, levy laippa, Socket welding laippoja, Threaded laipat

Laippa standardi

JIS, GB, ANSI, DIN, BS

Erittely

1/8", 1/4", 3/8", 1/2", 3/4", 1", 1-1/4", 1-1/2", 2", 2-1/2", 3", 4", 6".

Paineluokat

Luokka: 150, 300, 400, 600, 900, 1500, 2500.

PN: 6, 10, 16, 25, 40, 64, 160, 5K - 40K.

Tiivistepinnat

FF, RF, LJ, FM, R.T.J, RJ

Sovellus:

Ruostumaton teräs laippa on laajalti käytetty yhdysjohto petroleum, kemian, teho, kaasu, vedessä, siirtoputkia, lämpöä ex-vaihtaja, laivanrakennus, rakentaminen.

Laippaliitosta yleensä enemmän tilaa vieviä kuin muita yhteyksiä, mutta voi suorittaa hyvin vaativissa sovelluksissa, kuten suuri vesijohtojen ja vesivoima.

Liittyvät Etsi: Laippojen teräksen laippa sopiva kiinni, hiiliteräs laippa, ruostumaton teräs laippa, kaasun laippa, öljy laippa, teräs laipat, öljy putkien laippa, Slip-On hitsattu laippa, joten laippa, RF niin laippa, hitsattu kaula laippa, hitsattu kaula laippa, WN RF laippa, alas laippa, LJ laipat, WNF laippa LJF laippa LJF laipat, TH laipat, TH laippa, TH kierre laipat, Socket weld laipat, SW laipat, Socket weld SW laipat , putkien asentamisesta laipat, Socket weld laipat, levy laippa, PT laipat, hitsattu levy laipat, hiiliteräs laipat, ruostumaton teräs laipat.


Pari:Stainless Steel koriste Pipe Seuraava:Stainless Steel terveys Pipe

Tutkimus