Putken t-paita

Putken t-paita

Tee on yleisin putkien asentamisesta. Se on saatavilla kaikki sisäkierre pistorasiat, Kaikki liuotin hitsata pistorasiat tai vastusta liuotin hitsata pistorasiat ja puolella outlet naisten kierteet. Sitä käytetään

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on kuuluisa Kiinan putken tee valmistaja ja toimittaja, tuottava tehdas ja yrityksen ja ammatillinen putken tee viejä ja myyjänä suhtaudumme aina myönteisesti voit ostaa ja tukku laadukkaita putkien asentamisesta tee, putki tees, tee putkelle, 3 tapa yli t-paita, cross t-paita, meidän tehdas.

Tee on yleisin putkien asentamisesta. Se on saatavilla kaikki sisäkierre pistorasiat, Kaikki liuotin hitsata pistorasiat tai vastusta liuotin hitsata pistorasiat ja puolella outlet naisten kierteet. Sitä käytetään joko yhdistää tai jakaa nesteen virtaus. Se on eräänlainen putken asennus, joka on T-muotoinen ottaa kaksi ulostuloa 90 asteen yhteys pääradan. Se on pätkä putkea sivusuunnassa pistorasiaan. Tee käytetään liitosjohdot eri halkaisijaa tai putkien suunnan muuttaminen. Ne ovat saatavilla eri kokoja ja eri materiaaleista ja päättyy. Niitä käytetään laajasti putkistojen kuljettamaan kaksivaiheisen nesteen seoksia. Ne luokitellaan: yhtä Tee ja epätasainen Tee.

Kun haara koko on sama kuin otsikon putket, sama tee käytetään, ja kun haara koko on pienempi kuin otsikon kokoa, vähentää tee käytetään. Yleisimpiä ovat tees kanssa samassa imu- ja pakoaukkojen koossa. Jotkut teollisuuden t-paidat ovat suoraan Tee vähentää Tee kahden haaran Tee, kahden haaran vähentää t-paita, kartiomainen Tee, kahden haaran kartiomainen Tee, Bullhead Tee, kartiomainen vähentää t-paita, kahden haaran kartiomainen vähentää t-paita, sivuaa Tee ja kahden haaran sivuaa Tee.The edellä tees on luokiteltu perusteella niiden muodot ja rakenne. Ne voidaan luokitella suorittamiseen tarvittavat hakemuksen perusteella.

Htongsteel on yksi johtavista Kiina putken tee valmistajat ja toimittajat, jos haluat ostaa tai ostaa laadukkaita tee pro ammatillinen yritys, tehdas, myyjä ja viejä, ota rohkeasti yhteyttä.

Erittely:

Seamless: 1/2 '' - 24'', hitsattu: 24''-96'', paksuus: SCH10-XXS

Luokan ja materiaalia:

Ruostumaton teräs: ASTM A403 WP304, 304L 316, 316L 321.

Seosterästä: ASTM A234 WP12 WP11, WP22, WP5, WP9, WP91.

Teräs vakiona:

ASME B16.9, ASME B16.25, MSS SP-75, DIN2615, JIS B2311, JIS B2312, JIS B2313.

Liittyvät haku: putki sopiva Tee putki tee, tee putki, 3 tapa ylittää Tee rajat tee yhtä Tee teräs yhtä Tee, ruostumaton teräs yhtä Tee, Alloy Steel yhtä Tee, vähennysventtiilillä Tee, terästä vähennysventtiilillä Tee, ruostumatonta terästä vähennysventtiilillä Tee, Alloy Steel vähennysventtiilillä Tee.


Pari:Tasainen ruostumaton terästanko Seuraava:Ruostumaton terästanko kuusikulmio

Tutkimus