Lyhentäjällä

Lyhentäjällä

Huitong Special Steel Co, Ltd on kuuluisa Kiinan vähennysventtiilien valmistaja ja toimittaja, joka on varustettu tuottavalla tehtaalla ja yrityksellä sekä ammatillisena vähennysventtiilien viejänä ja myyjänä. vähennysventtiilillä.

Keskustele nyt

Tuotetiedot

Huitong Special Steel Co, Ltd on johtava Kiinan vähennysventtiilien valmistaja ja toimittaja, joka on varustettu tuottavalla tehtaalla ja yrityksellä sekä ammatillisena vähennysventtiilien viejänä ja myyjänä, olemme aina tervetulleita ostamaan ja tukemaan korkealaatuisia putken vähennysventtiilejä, putkisäästöjä, epäkeskisiä vähennysventtiili, samankeskinen vähennysventtiili, teräsputken vähennysventtiili tehtaaltamme.


Vähennysventtiili mahdollistaa putken koon muuttamisen järjestelmän hydraulivirtausvaatimusten täyttämiseksi tai erilaisen koon olemassa olevan putkiston mukauttamiseksi. Pelkistimet ovat tavallisesti samankeskisiä vähennyslaitteita, mutta epäkeskisiä vähennysventtiilejä käytetään silloin, kun tarvitaan ylläpitämään samaa ylä- tai alareunan tasoa.


Reducer


Htongsteel on tullut yhden luukun ratkaisun tarjoajaksi kaikkiin Reducer-vaatimuksiin. Olemme yksi suurimmista viejistä ja varastosta Reducerista Kiinassa. Tuotteitamme on käytetty laajalti monilla aloilla sekä kotimaassa että ulkomailla. Jokaisella osastolla on täydellinen hallinta ja täysin automatisoitu tuotanto, jotta asiakkaat voivat tarjota parasta laatutuotetta ja nopeaa palvelua.


Reducer【Tuotteet】

Concentric Reducer, Carbon Steel CON-vähennysventtiili, ruostumaton teräs CON-vähennysventtiili, Alloy-teräs CON-vähennysventtiili, CON-vähennysventtiili, Epäkeskinen pelkistin, ECC-vähennysventtiili, hiiliteräksen ECC-vähennysventtiili, Ruostumaton teräs ECC-vähennysventtiili, Alloy-teräs Ecc Reducer.


【Koko】

Out Diameters: Saumaton pienennys: 1/2 ”- 24”, hitsattu vähennys: 26 ”- 48”.

Paksuus: SCH20 - SCH160


【Materiaalit】

ASTM A234WPB, WPC, A105, A420WPL6, WPL9, WPL3, WPL8, WPHY42, 46, 52, 56, 60, 65, 70


【Standard】

ANSI, ISO, JIS, DIN, BS, GB

Aiheeseen liittyvä haku: putken vähennysventtiili, putkenvaihtimet, epäkeskinen vähennysventtiili, samankeskinen vähennysventtiili, teräsputken vähennys.Olet tervetullut lähettämään meille tiedustelut, paras tarjous lähetetään sinulle pian!

Pari:Ruostumaton teräs tarkkuusputket Seuraava:Cross

Tutkimus